Ryuu en de ballerina

Al enige tijd had ik een aantal idee├źn voor Ryuu en de ballerina. Onze dochter vindt het heerlijk om te dansen dus waarom niet in de studio? Daarnaast wordt onze Ryuu steeds ouder en heeft hij de laatste tijd vaak last van aanvallen waarmee we graag wat foto`s van hem hadden, je weet maar nooit natuurlijk.

Om de shoot van onze ballerina te doen was niet veel nodig, muziekje aan en schieten maar. Voor Ryuu had ik een aantal dingen bedacht, lowkey maar ook highspeed. Dat laatste levert grappige uitdrukkingen op en is technisch gezien best een uitdaging.

Zo gezegd zo gedaan, afgelopen kerstvakantie de studio opgetuigd en eerst met de hond aan de gang. Het gooien van de brokjes vond ie geweldig, het fotograferen ervan was erg lastig maar zo voor een eerste keer niet verkeerd dacht ik zo. Na het lollige high speed werk nog even op de serieuze toer met een aantal low key portretten. Op de een of andere manier laat het zien hoe Ryuu in het leven staat, vrolijk maar met momenten treurig en droevig.

Toen Cyrelle (onze ballerina) aan de beurt was had Ryuu niet eens zin om de studio te verlaten, wat een hond! Cyrelle had zelf kleertjes uitgezocht en een heus ballerina pakje aangetrokken. Voor mij als trotse vader een erg leuke shoot om te doen.