Welkom op mijn website!

Graag wil ik middels deze pagina vertellen hoe ik begonnen ben met fotografie en daarnaast mijzelf voorstellen.

Ik ben vanwege mijn werk in de ICT altijd al geïnteresseerd geweest in techniek en gadgets. Met betrekking tot een fototoestel bleef dat altijd beperkt tot het uitzoeken en adviseren voor andere personen. Toen ik samen ging wonen kwam de eerste camera, een compact van HP. Deze werd al snel vervangen door een bridge camera. Hiermee kon ik al beter uit de voeten maar ook hier was ik alweer snel op uitgekeken. Zo bleek het fotograferen van vissen toch erg lastig met voorgaande camera`s. Via een vriend kwam ik in aanraking met een spiegel reflex camera wat meer perspectief bood.

Tijdens onze eerste reis naar China heb ik dan ook mijn eerste DSLR gekocht, een Canon Eos 350D, dit is inmiddels alweer heel wat jaren geleden. In de opvolgende jaren heb ik verschillende onderwerpen gefotografeerd, dieren, landschappen, gebouwen zo`n beetje alles wat voor de lens kwam. Informatie haalde en deelde ik via internet en later via diverse fora.

Sinds een aantal jaren ben ik zeer actief met fotograferen. Elke 2 weken zo niet elke week wordt er wel iets gefotografeerd. Mijn interesse is zeer breed maar ik zie mijzelf voornamelijk als natuurfotograaf. Naast het daadwerkelijk fotograferen bewerk ik ook alle foto`s in meer of mindere mate middels diverse technieken en software.

In opdracht foto`s maken is iets wat ik ook steeds meer doe en voor gevraagd wordt. Het is zeker niet de bedoeling om er een dagtaak van te maken maar via het contactformulier kan er altijd een verzoek ingediend worden.

Over mezelf kan ik vertellen dat ik als technisch consultant werk bij een grote software ontwikkelaar, getrouwd ben en een prachtige dochter en zoon (mijn favoriete modellen) heb. Fotografie loopt op dit moment als een rode draad door mijn leven en ik ben er elke dag wel mee bezig. Mocht je na het lezen van bovenstaand nog vragen hebben dan beantwoord ik die graag.

Wie weet tot ziens. Met vriendelijke groet,

Paul Weekers.

 

Neem ook eens een kijkje op mijn Urbex fotografie website https://urban-exploration.info