Product review: Saal Digital wanddecoratie

Product review: Saal Digital wanddecoratie

Nadat ik al eerder een fotoboek van Saal Digital heb mogen beoordelen en destijds zeer te spreken was over de kwaliteit kreeg ik nu de kans om de wanddecoratie te testen.

Nadat ik eerst op hun website de verschillende mogelijkheden heb bekeken was de keuze al vrij snel gemaakt, deze keer ging ik de Alu-Dibond Butlerfinisch testen. Ik heb specifiek voor deze afwerking gekozen omdat ik het vermoede had dat dit zeer goed zou passen bij de gekozen foto.

Ik heb deze keer het ICC profiel gedownload en middels Photoshop een softproof gedaan, na een paar kleine aanpassingen was de foto zoals ik deze graag gezien had. Middels de software welke nog steeds prima werkt heb ik de wanddecoratie besteld in het formaat 60×40 en gekozen voor het standaard ophangsysteem.

Uiteraard werd ik middels mail netjes op de hoogte gebracht van mijn bestelling en kon ik deze ook prima volgen middels de bestelmanager. Slechts een paar dagen nadat ik de bestelling gedaan heb werd de wanddecoratie afgeleverd in een zeer degelijke verpakking:

Product review: Saal Digital wanddecoratie

Ik was zeer benieuwd of het geen wat ik voor ogen had gelukt is in combinatie met deze afwerking en de gekozen foto:

Naar mijn idee is het gelukt, het perfecte plaatje in combinatie met de gekozen wanddecoratie van Saal Digital.

Het ophangen was overigens kinderspel en met verlichting op de foto komt de zonnestraal in de foto en de gekozen afwerking helemaal tot zijn recht:

Lang verhaal kort, ook deze keer sta ik weer versteld van de kwaliteit en ben ik meer dan tevreden op alle punten!