Product review: Drukwerknodig Foto op Forex

Middels een mail werd ik benaderd door Drukwerknodig.nl. Of ik interesse had om een Foto op Forex te reviewen? Ik had nog nooit gehoord van dit materiaal en vond het meteen een leuke uitdaging.

Ik begin met het bezoeken van de website om een beetje gevoel te krijgen bij het bedrijf. De website ziet er modern en overzichtelijk uit. Ook de rustige kleuren doen het voor mij goed:

Er is een ruim aanbod aan drukwerk. Zo kan je onder andere visitekaartjes drukken, flyers drukken en zelfs complete boeken drukken!

Vervolgens zoek ik de aanleverspecificaties op, deze zijn al snel gevonden:

Ik vindt het belangrijk dat je het beeld juist aanlevert alleen zo krijg je naar mijn mening het beste resultaat. Vervolgens heb ik de onderstaande foto uitgekozen en opgeslagen als PDF.

Op familiebezoek

Het uploaden ging snel echter het volgende scherm blijft naar mijn mening wel erg lang “laden”. Wellicht iets om naar te kijken?

In het voorbeeldscherm zag ik al snel dat de kleuren niet overeen komen met die van het origineel. Heel fijn dat de online editor dit zo goed laat zien. Ik las de aanleverspecificaties nogmaals en ontdekte een fout mijnerzijds. Nadat ik dit gecorrigeerd heb ziet het voorbeeld er prima uit. Bestellen maar!

Het bestelproces had van mij wat soepeler gemogen. Ik had de foto geüpload en gaf aan dat ik wilde bestellen. Ik kreeg de vraag een account aan te maken wat ik vervolgens deed. Echter nadat het account is aangemaakt kan ik niet meer verder en is mijn winkelwagen leeg? Nadat ik het proces herhaal komt het alsnog goed.

Na slechts 2 dagen krijg ik via PostNL het pakket binnen. Ik heb gekozen voor het formaat 90×60 zodat ik de details van de foto goed kan controleren. De foto is heel goed verpakt en de randen zijn voorzien van stootkussens. Ook het karton is stevig en is goed dicht geplakt. Te vaak zie je dat er slecht wordt omgegaan met het verzenden van foto`s maar niet bij Drukwerknodig!

Ik open de verpakking en ben zeer blij verrast! Iedereen die mij persoonlijk kent weet dat ik enorm kan “pixel piepen” maar dit ziet er erg goed uit, heel erg goed zelfs!

De kleuren komen perfect overeen, de afdruk is scherp en vol van details. De veertjes, het lichtje in de ogen van de Papegaaiduiker, de zon aan de rechterkant alles zit erin! De kinderen grappen dat zelfs de vogelpoep goed zichtbaar is 🙂

Het ophangen is een fluitje van een cent, er wordt een compleet pakketje meegeleverd met alle benodigdheden.

Lang verhaal kort ik ben zéér tevreden over Drukwerknodig.nl! De online Editor, de snelle levering, de geweldige afdruk.

Ik wil Drukwerknodig bedanken voor de leuke samenwerken en wie weet tot een volgende keer.