Daar is hij dan!

Daar is hij dan! Onze zoon Arayo! Ik had altijd al graag een newborn shoot gedaan maar als mannelijke fotograaf wordt je daar nu eenmaal niet zo snel voor gevraagd. Hoe geweldig is het dan wanneer je met je eigen zoon een dergelijke shoot kan doen? Aangezien dit soort fotografie uit mijn comfort zone ligt moest er eerst het een en het ander voorbereid worden.

Via de website van een bevriende fotografe (http://fotostudiosuzanne.nl/) heb ik eerst ideeën op gedaan. Vervolgens ervoor gezorgd dat mijn vrouw een zwart vest aan had welke dient als zwarte achtergrond. Daarna een stoel geplaatst achter een van onze ramen waar de zon naar binnen scheen.  Uiteraard ervoor gezorgd dat het voldoende warm was voor onze kleine spruit. De foto`s zijn gemaakt met een 50mm 1.8 lens op mijn full-frame camera, dit zorgt voor mooie onscherpte op de delen waar ik dit graag had. Verder is het goed timen wanneer je afdrukt gezien zo`n klein mensje nogal ongecontroleerd kan bewegen.

Arayo werkte deze dag prima mee waardoor de shoot eigenlijk zo gedaan was. Het was erg leuk om te doen en smaakt zeker naar meer.